Neler yeni

PHP Warez Script,Nulled Themes, Full Program

Hemen bize katıl ve tüm özelliklerimize erişim sağla! Üye olduğunda binlerce PHP scriptine, açık kaynak kodlu projelere, WordPress, XenForo ve daha birçok platform için premium temalara tamamen ücretsiz ulaşabilir ve indirebilirsin. Ayrıca, kayıt olmak tamamen ücretsiz ve sadece birkaç dakikanı alır.

Yüce Baron

www.peje.net
Yönetici
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Web sitesi
peje.net
Memleket
Antalya
Günümüzün hızla dijitalleşen dünyasında işinizin kurumsal bir kimliğe kavuşması için güçlü ve profesyonel bir altyapı sunan Kurumsal V21 PHP Scripti ile tanışın! Modern tasarımı, sınırsız özelleştirme seçenekleri ve gelişmiş özellikleri sayesinde hem kullanıcılarınız hem de sizin için kusursuz bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkan Özellikler​

• Responsive Tasarım: Tablet ve telefon dahil her cihazda mükemmel uyum ve görsellik.
  • Sınırsız Yönetim: Sayfa, hizmet, ekip, proje, ürün, kategori, bayi ve daha fazlasını sınırsızca ekleyin, düzenleyin veya silin.
  • SEO Dostu Yapı: Sef SEO link sistemi ile siteniz arama motorlarında daha hızlı index alır.
  • Çok Dilli Destek: Sınırsız dil ekleme/düzenleme özelliği ile global hedef kitlenize hitap edin.
  • Gelişmiş Yönetim Paneli: Tüm site ayarlarını, tema renklerini ve içerik yönetimini kolayca yapabileceğiniz kullanıcı dostu bir panel.
  • E-Bülten ve Toplu Gönderim: Toplu mail ve SMS gönderim özelliğiyle kitlenizle kolayca iletişimde kalın.
  • Google Maps Entegrasyonu: İletişim sayfasında işletmenizin konumunu haritada gösterin.
  • Sosyal Medya Yönetimi: Tüm sosyal medya linklerinizi kolayca yönetin.
  • Limit ve Tema Ayarları: İşletmenizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir yapılar ve renk temaları.
  • Güçlü Güvenlik: Yönetim paneli URL’sini değiştirme ve diğer güvenlik önlemleri ile daha güvenli bir altyapı.
Demo : Kurumsal V21 İnternet Sitesi
İndir / Download ( YandeX ) :
Gizli İçerik
Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu Yanıtlayıp ve 'Beğen'i tıklamanız gerekir.

Hub

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE

riotense

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Günümüzün hızla dijitalleşen dünyasında işinizin kurumsal bir kimliğe kavuşması için güçlü ve profesyonel bir altyapı sunan Kurumsal V21 PHP Scripti ile tanışın! Modern tasarımı, sınırsız özelleştirme seçenekleri ve gelişmiş özellikleri sayesinde hem kullanıcılarınız hem de sizin için kusursuz bir deneyim sunuyor.

Öne Çıkan Özellikler​

• Responsive Tasarım: Tablet ve telefon dahil her cihazda mükemmel uyum ve görsellik.
  • Sınırsız Yönetim: Sayfa, hizmet, ekip, proje, ürün, kategori, bayi ve daha fazlasını sınırsızca ekleyin, düzenleyin veya silin.
  • SEO Dostu Yapı: Sef SEO link sistemi ile siteniz arama motorlarında daha hızlı index alır.
  • Çok Dilli Destek: Sınırsız dil ekleme/düzenleme özelliği ile global hedef kitlenize hitap edin.
  • Gelişmiş Yönetim Paneli: Tüm site ayarlarını, tema renklerini ve içerik yönetimini kolayca yapabileceğiniz kullanıcı dostu bir panel.
  • E-Bülten ve Toplu Gönderim: Toplu mail ve SMS gönderim özelliğiyle kitlenizle kolayca iletişimde kalın.
  • Google Maps Entegrasyonu: İletişim sayfasında işletmenizin konumunu haritada gösterin.
  • Limit ve Tema Ayarları: İşletmenizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir yapılar ve renk temaları.
  • Güçlü Güvenlik: Yönetim paneli URL’sini değiştirme ve diğer güvenlik önlemleri ile daha güvenli bir altyapı.
İndir / Download ( YandeX ) : [Gizli İçerik]
loopk

grafikajans

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE

Öne Çıkan Özellikler​

İndir / Download ( YandeX ) : [Gizli İçerik]
teşekkürler

PEJE Forum | Bilgilendirme
Paylaşılan dosyalar, Detaylı bir şekilde taranır. Zararlı yazılım tespit edilirse paylaşım yapılmaz. Kontrol edilen dosyalar Mega.nz üzerinden yüklenir ve paylaşılır. no copy/paste

Paylaşılan Webofisi - Kurumsal Firma Scripti V21 İçeriği size ait ise lütfen [email protected] adresine mail gönderin veya yorum atın kaldıralım...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6