Günümüzün hızla dijitalleşen dünyasında işinizin kurumsal bir kimliğe kavuşması için güçlü ve profesyonel bir altyapı sunan Kurumsal V21 PHP Scripti ile tanışın! Modern tasarımı, sınırsız özelleştirme seçenekleri ve gelişmiş özellikleri sayesinde hem kullanıcılarınız hem de sizin için kusursuz bir deneyim sunuyor.
İndir / Download ( YandeX ) :
Öne Çıkan Özellikler
- Responsive Tasarım: Tablet ve telefon dahil her cihazda mükemmel uyum ve görsellik.
- Sınırsız Yönetim: Sayfa, hizmet, ekip, proje, ürün, kategori, bayi ve daha fazlasını sınırsızca ekleyin, düzenleyin veya silin.
- SEO Dostu Yapı: Sef SEO link sistemi ile siteniz arama motorlarında daha hızlı index alır.
- Çok Dilli Destek: Sınırsız dil ekleme/düzenleme özelliği ile global hedef kitlenize hitap edin.
- Gelişmiş Yönetim Paneli: Tüm site ayarlarını, tema renklerini ve içerik yönetimini kolayca yapabileceğiniz kullanıcı dostu bir panel.
- E-Bülten ve Toplu Gönderim: Toplu mail ve SMS gönderim özelliğiyle kitlenizle kolayca iletişimde kalın.
- Google Maps Entegrasyonu: İletişim sayfasında işletmenizin konumunu haritada gösterin.
- Sosyal Medya Yönetimi: Tüm sosyal medya linklerinizi kolayca yönetin.
- Limit ve Tema Ayarları: İşletmenizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir yapılar ve renk temaları.
- Güçlü Güvenlik: Yönetim paneli URL’sini değiştirme ve diğer güvenlik önlemleri ile daha güvenli bir altyapı.
İndir / Download ( YandeX ) :
Gizli İçerik
Burada bulunan gizli bilgileri görmek için konuyu Yanıtlayıp ve 'Beğen'i tıklamanız gerekir.