What's new

PHP Warez Script,Nulled Themes, Full Program

Join us now and unlock full access to all our features! As a member, you’ll gain unlimited access to thousands of PHP scripts, open-source projects, and premium themes for platforms like WordPress, XenForo, and more—completely free to download. Plus, signing up is 100% free and takes just a few minutes!

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
302
Website
peje.net
Memleket
Antalya
E-ticaret sitenizi profesyonel ve modern bir görünüme kavuşturacak teknolojik olarak yenilikçi bir PrestaShop teması: Amazonas! Bu çok amaçlı web sitesi teması, sadece şık ve estetik tasarımıyla değil, aynı zamanda kullanıcı dostu ve mobil uyumlu yapısıyla da dikkat çekiyor. Tüm web sitesi oluşturma ihtiyaçlarınız için son teknoloji bir çözüm sunan Amazonas, sonsuz bir niş ve pazar yelpazesinde her türlü web sitesine kolayca uyum sağlayabilir.

Temayı geçen sene kendim bizzat test ettim bir firmaya satışını bile yaptım. Eğer stabil çalışan bir tema arıyorsanız kullanmanızı tavsiye ederim.

amazonas.png

Bu tema, yalnızca şekil değiştirme ve esnek yapısıyla farklı sektörlere kolayca hizmet etmekle kalmaz; aynı zamanda görünümünü en katı gereksinimlerinize göre özelleştirebilme imkanı tanır. İster moda, ister elektronik, ister mobilya ya da ev dekorasyonu gibi ürünler satıyor olun, Amazonas tam size göre! Profesyonel bir ilk izlenim bırakmak ve müşterilerinizin alışveriş sürecini kolaylaştırmak için ihtiyacınız olan her şey burada.

Modern tasarım detayları, hızlı yükleme süreleri ve kullanıcı dostu navigasyonuyla Amazonas, e-ticaret sitenizi bir adım öteye taşımak için gereken tüm araçları sunar. İster yeni bir site kuruyor, ister mevcut sitenizi yenilemek istiyor olun, Amazonas esnekliği ve gelişmiş özellikleriyle işinizi kolaylaştıracak.

Attachments

• v1.1.1-amazonas.zip
    7.3 MB · Views: 2
PEJE Forum | Bilgilendirme
Paylaşılan dosyalar, Detaylı bir şekilde taranır. Zararlı yazılım tespit edilirse paylaşım yapılmaz. Kontrol edilen dosyalar Mega.nz üzerinden yüklenir ve paylaşılır. no copy/paste

Paylaşılan Prestashop Amazonas Teması İçeriği size ait ise lütfen [email protected] adresine mail gönderin veya yorum atın kaldıralım...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6