What's new

PHP Warez Script,Nulled Themes, Full Program

Join us now and unlock full access to all our features! As a member, you’ll gain unlimited access to thousands of PHP scripts, open-source projects, and premium themes for platforms like WordPress, XenForo, and more—completely free to download. Plus, signing up is 100% free and takes just a few minutes!

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
313
Website
peje.net
Memleket
Antalya
1600 TL Değerinde olan Creative Agency Kurumsal Ürün Satış Scripti profesyonel bir kurumsal site oluşturmak için geliştirilmiştir. Vivakurumsal Scripti Açık Kaynak bir Scriptir ve tamamen özelleştirilebilir yapısıyla ön plana çıkıyor. Sınırsız dil desteği, gelişmiş e-ticaret özellikleri ve kullanıcı dostu yönetim paneli ile ihtiyacınız olan her şey tek bir sistemde!

product_creative_agency_s11824567080103.jpg

Öne Çıkan Özellikler:

✅ Sınırsız Dil Desteği – Farklı diller ekleyerek çok dilli bir site oluşturabilirsiniz.
✅ PDO & PHP 7.2+ UyumluluğuModern, güvenli ve hızlı bir altyapı ile kodlanmıştır.
✅ Sınırsız Ürün Yönetimi – İstediğiniz kadar ürün ekleyebilir, kategori bazlı yönetebilirsiniz.
✅ Ürün Galerisi & Varyant Desteği – Ürünlere çoklu resim ve varyant seçenekleri ekleyerek daha detaylı bir alışveriş deneyimi sunabilirsiniz.
✅ Gelişmiş Kategori YönetimiÜrün ve hizmetlerinizi organize etmek için güçlü bir kategori sistemi.
✅ Sınırsız Marka Yönetimi – Ürünlerinizi markalara göre kategorize edebilirsiniz.
✅ Gelişmiş Sepet & Ödeme SistemleriSanal POS entegrasyonu ile kredi kartı ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilirsiniz.
✅ X Üzeri Ücretsiz Kargo KampanyasıSepet tutarına göre otomatik kargo indirimi tanımlayabilirsiniz.
✅ Toplu E-Posta & SMS GönderimiKampanya, duyuru ve bilgilendirmeleri toplu e-posta ve SMS ile müşterilerinize gönderebilirsiniz.
✅ Bakım ModuGeçici olarak sitenizi bakıma alabilir, ziyaretçileri bilgilendirebilirsiniz.
✅ Gelişmiş Tema AyarlarıTasarımı özelleştirin, renkleri ve düzeni değiştirin!
✅ Blog YönetimiDuyurular, haberler ve makaleler ekleyerek SEO uyumlu içerik oluşturabilirsiniz.
✅ Hizmetler YönetimiŞirketinizin sunduğu hizmetleri detaylı şekilde tanıtabilirsiniz.
✅ Slider YönetimiAna sayfanız için şık ve dinamik slaytlar ekleyerek görselliği artırabilirsiniz.
✅ 20'den Fazla Kurumsal ModülReferanslar, galeri, iletişim formları ve daha fazlası sistemde mevcut!

Kurulum Talimatları:

1️⃣ Dosyaları sunucunuza yükleyin.
2️⃣ Veritabanı ayarlarını yapılandırın.
3️⃣ Yönetim paneli üzerinden sitenizi düzenleyin ve kullanmaya başlayın!

Demo : VIVAKurumsal Creative Agency Kurumsal Tanıtım ve E-Ticaret Sistemleri

İndir / Download :
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.

caglayangursel

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
1
1600 TL Değerinde olan Creative Agency Kurumsal Ürün Satış Scripti profesyonel bir kurumsal site oluşturmak için geliştirilmiştir. Vivakurumsal Scripti Açık Kaynak bir Scriptir ve tamamen özelleştirilebilir yapısıyla ön plana çıkıyor. Sınırsız dil desteği, gelişmiş e-ticaret özellikleri ve kullanıcı dostu yönetim paneli ile ihtiyacınız olan her şey tek bir sistemde!

View attachment 307

Öne Çıkan Özellikler:

✅ Sınırsız Dil Desteği – Farklı diller ekleyerek çok dilli bir site oluşturabilirsiniz.
✅ PDO & PHP 7.2+ UyumluluğuModern, güvenli ve hızlı bir altyapı ile kodlanmıştır.
✅ Sınırsız Ürün Yönetimi – İstediğiniz kadar ürün ekleyebilir, kategori bazlı yönetebilirsiniz.
✅ Ürün Galerisi & Varyant Desteği – Ürünlere çoklu resim ve varyant seçenekleri ekleyerek daha detaylı bir alışveriş deneyimi sunabilirsiniz.
✅ Gelişmiş Kategori YönetimiÜrün ve hizmetlerinizi organize etmek için güçlü bir kategori sistemi.
✅ Sınırsız Marka Yönetimi – Ürünlerinizi markalara göre kategorize edebilirsiniz.
✅ Gelişmiş Sepet & Ödeme SistemleriSanal POS entegrasyonu ile kredi kartı ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilirsiniz.
✅ X Üzeri Ücretsiz Kargo KampanyasıSepet tutarına göre otomatik kargo indirimi tanımlayabilirsiniz.
✅ Toplu E-Posta & SMS GönderimiKampanya, duyuru ve bilgilendirmeleri toplu e-posta ve SMS ile müşterilerinize gönderebilirsiniz.
✅ Bakım ModuGeçici olarak sitenizi bakıma alabilir, ziyaretçileri bilgilendirebilirsiniz.
✅ Blog YönetimiDuyurular, haberler ve makaleler ekleyerek SEO uyumlu içerik oluşturabilirsiniz.
✅ Hizmetler YönetimiŞirketinizin sunduğu hizmetleri detaylı şekilde tanıtabilirsiniz.
✅ Slider YönetimiAna sayfanız için şık ve dinamik slaytlar ekleyerek görselliği artırabilirsiniz.
✅ 20'den Fazla Kurumsal ModülReferanslar, galeri, iletişim formları ve daha fazlası sistemde mevcut!

Kurulum Talimatları:

İndir / Download : [Gizli İçerik]
Teşekkürler

rotbilisim

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0
güzel bir paylaşım olmuş ellerine saglık ustadım.

bypatnos

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0

View attachment 307

Öne Çıkan Özellikler:

Kurulum Talimatları:

İndir / Download : [Gizli İçerik]
teşekkürler

PEJE Forum | Bilgilendirme
Paylaşılan dosyalar, Detaylı bir şekilde taranır. Zararlı yazılım tespit edilirse paylaşım yapılmaz. Kontrol edilen dosyalar Mega.nz üzerinden yüklenir ve paylaşılır. no copy/paste

Paylaşılan Vivakurumsal Scripti - Açık Kaynak İçeriği size ait ise lütfen [email protected] adresine mail gönderin veya yorum atın kaldıralım...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6