1600 TL Değerinde olan Creative Agency Kurumsal Ürün Satış Scripti profesyonel bir kurumsal site oluşturmak için geliştirilmiştir. Vivakurumsal Scripti Açık Kaynak bir Scriptir ve tamamen özelleştirilebilir yapısıyla ön plana çıkıyor. Sınırsız dil desteği, gelişmiş e-ticaret özellikleri ve kullanıcı dostu yönetim paneli ile ihtiyacınız olan her şey tek bir sistemde!
Sınırsız Dil Desteği – Farklı diller ekleyerek çok dilli bir site oluşturabilirsiniz.
PDO & PHP 7.2+ Uyumluluğu – Modern, güvenli ve hızlı bir altyapı ile kodlanmıştır.
Sınırsız Ürün Yönetimi – İstediğiniz kadar ürün ekleyebilir, kategori bazlı yönetebilirsiniz.
Ürün Galerisi & Varyant Desteği – Ürünlere çoklu resim ve varyant seçenekleri ekleyerek daha detaylı bir alışveriş deneyimi sunabilirsiniz.
Gelişmiş Kategori Yönetimi – Ürün ve hizmetlerinizi organize etmek için güçlü bir kategori sistemi.
Sınırsız Marka Yönetimi – Ürünlerinizi markalara göre kategorize edebilirsiniz.
Gelişmiş Sepet & Ödeme Sistemleri – Sanal POS entegrasyonu ile kredi kartı ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilirsiniz.
X Üzeri Ücretsiz Kargo Kampanyası – Sepet tutarına göre otomatik kargo indirimi tanımlayabilirsiniz.
Toplu E-Posta & SMS Gönderimi – Kampanya, duyuru ve bilgilendirmeleri toplu e-posta ve SMS ile müşterilerinize gönderebilirsiniz.
Bakım Modu – Geçici olarak sitenizi bakıma alabilir, ziyaretçileri bilgilendirebilirsiniz.
Gelişmiş Tema Ayarları – Tasarımı özelleştirin, renkleri ve düzeni değiştirin!
Blog Yönetimi – Duyurular, haberler ve makaleler ekleyerek SEO uyumlu içerik oluşturabilirsiniz.
Hizmetler Yönetimi – Şirketinizin sunduğu hizmetleri detaylı şekilde tanıtabilirsiniz.
Slider Yönetimi – Ana sayfanız için şık ve dinamik slaytlar ekleyerek görselliği artırabilirsiniz.
20'den Fazla Kurumsal Modül – Referanslar, galeri, iletişim formları ve daha fazlası sistemde mevcut!
Dosyaları sunucunuza yükleyin.
Veritabanı ayarlarını yapılandırın.
Yönetim paneli üzerinden sitenizi düzenleyin ve kullanmaya başlayın!
Demo : VIVAKurumsal Creative Agency Kurumsal Tanıtım ve E-Ticaret Sistemleri
İndir / Download :
Öne Çıkan Özellikler:

Kurulum Talimatları:

Demo : VIVAKurumsal Creative Agency Kurumsal Tanıtım ve E-Ticaret Sistemleri
İndir / Download :
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.