Bugün sizlere piyasada 3500 TL fiyatına satılan OpenCart Şarküteri Teması'nı tamamen ücretsiz ve full olarak sunuyorum.
Eğer OpenCart tabanlı bir şarküteri, market veya gıda ürünleri satışı yapan bir e-ticaret sitesi kurmayı planlıyorsanız, bu tema tam size göre !
Ayrıca bilmenizi isterim ki tema Opencart Şarküteri Teması ile beraber sizlere ekstra 10 Modülle beraber veriyorum.
İndir / Download ( Mega.nz )
Alternatif İndir ( Yandex Disk ) :
Eğer OpenCart tabanlı bir şarküteri, market veya gıda ürünleri satışı yapan bir e-ticaret sitesi kurmayı planlıyorsanız, bu tema tam size göre !
Ayrıca bilmenizi isterim ki tema Opencart Şarküteri Teması ile beraber sizlere ekstra 10 Modülle beraber veriyorum.
Opencart Uyumluluk Sürümü : | 3.0.2.0 |
Tema Özellikleri:
- Modern ve Şık Tasarım: Kullanıcı dostu bir arayüzle müşterileriniz için keyifli bir alışveriş deneyimi.
- Mobil Uyumlu: Her cihazda kusursuz görüntüleme ve kullanım.
- Hızlı ve Optimize: SEO dostu kodlama ile arama motorlarında avantaj sağlama.
- Kolay Yönetim Paneli: Ürünlerinizi, kategorilerinizi ve içeriklerinizi rahatlıkla yönetin.
- Complete SEO (Otomatik): SEO ayarlarınızı kolayca yaparak arama motorlarında üst sıralara çıkın.
- Pro E-mail Template: Profesyonel görünümlü e-posta şablonlarıyla müşterilerinize etkileyici mesajlar gönderin.
- Türkiye Haritası: Satış ve müşteri analizinizi kolaylaştıran entegre Türkiye haritası.
- Hızlı Ürün Ekleme: Zaman kaybetmeden ürünlerinizi hızlıca ekleyin.
- Toplu Resim Yükleme: Ürün resimlerinizi toplu şekilde yükleyerek zamandan tasarruf edin.
- Hızlı Ürün Düzenleme: Ürün bilgilerini pratik bir şekilde güncelleyin.
- Gelişmiş Sipariş Yönetimi: Siparişlerinizi daha hızlı ve verimli yönetin.
- Özel Login Sayfası: Şık ve özelleştirilmiş giriş sayfası tasarımı.
- Sepet Hatırlatma: Müşterilerinize terk ettikleri sepetlerini hatırlatın ve satışlarınızı artırın.

İndir / Download ( Mega.nz )
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.