What's new

PHP Warez Script,Nulled Themes, Full Program

Join us now and unlock full access to all our features! As a member, you’ll gain unlimited access to thousands of PHP scripts, open-source projects, and premium themes for platforms like WordPress, XenForo, and more—completely free to download. Plus, signing up is 100% free and takes just a few minutes!

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
313
Website
peje.net
Memleket
Antalya
E-ticaret dünyasına adım atmak isteyenler için özel olarak geliştirilmiş PHP E-Pin ve Hesap Satış Scripti ile işlerinizi bir adım öteye taşıyın. Kullanıcı dostu arayüzü ve tamamen responsive (mobil uyumlu) tasarımıyla, her cihazda mükemmel bir deneyim sunar!

1735046015501.png

Script Özellikleri:​

• Otomatik Teslimat Sistemi: Satın alınan e-pin keyler otomatik olarak teslim edilir. Hız ve güven bir arada!
  • Hızlı Ödeme Altyapısı: PayTR ödeme sistemi ile sorunsuz ve hızlı ödeme alabilirsiniz.
  • Ortaklık Sistemi: Müşterilerinizin kendi ürünlerini ekleyebileceği esnek bir sistemle kazancınızı artırın.
  • Destek Sistemi: Entegre destek sistemi sayesinde müşterilerinize hızlı ve etkili çözümler sunabilirsiniz.
  • Blog ve Sayfa Yönetimi: Yeni sayfalar ve blog yazıları ekleyerek, kullanıcılarınızın yorum yapabileceği etkileşimli içerikler oluşturabilirsiniz.
  • Sepet Özelliği: Çoklu ürün siparişini destekleyen sepet sistemiyle satışlarınızı kolayca yönetin.
İndir / Download :
Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.

Keep

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0
E-ticaret dünyasına adım atmak isteyenler için özel olarak geliştirilmiş PHP E-Pin ve Hesap Satış Scripti ile işlerinizi bir adım öteye taşıyın. Kullanıcı dostu arayüzü ve tamamen responsive (mobil uyumlu) tasarımıyla, her cihazda mükemmel bir deneyim sunar!

View attachment 56

• Otomatik Teslimat Sistemi: Satın alınan e-pin keyler otomatik olarak teslim edilir. Hız ve güven bir arada!
  • Hızlı Ödeme Altyapısı: PayTR ödeme sistemi ile sorunsuz ve hızlı ödeme alabilirsiniz.
  • Ortaklık Sistemi: Müşterilerinizin kendi ürünlerini ekleyebileceği esnek bir sistemle kazancınızı artırın.
  • Destek Sistemi: Entegre destek sistemi sayesinde müşterilerinize hızlı ve etkili çözümler sunabilirsiniz.
  • Blog ve Sayfa Yönetimi: Yeni sayfalar ve blog yazıları ekleyerek, kullanıcılarınızın yorum yapabileceği etkileşimli içerikler oluşturabilirsiniz.
  • Sepet Özelliği: Çoklu ürün siparişini destekleyen sepet sistemiyle satışlarınızı kolayca yönetin.
İndir / Download : [Gizli İçerik]
bakalım nasılmış

beytullahcicek

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0

View attachment 56

tefekkürler

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
313
Website
peje.net
Memleket
Antalya
sql dosyasını yükledim yardım edebilirmisiniz
O zaman sql bilgilerinde sorun var. Aldığın hata sql bağlantı kurulmadı hatasıdır. Veritabanı bilgilerini girdiğiniz dosyaları kontrol edin. Şuanda PC başında değilim detaylı bakamam maalesef ama dediğim gibi php dosyasını kontrol et illaki hatayı göreceksin.

beytullahcicek

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0
O zaman sql bilgilerinde sorun var. Aldığın hata sql bağlantı kurulmadı hatasıdır. Veritabanı bilgilerini girdiğiniz dosyaları kontrol edin. Şuanda PC başında değilim detaylı bakamam maalesef ama dediğim gibi php dosyasını kontrol et illaki hatayı göreceksin.
Yardımınız için teşekkürler sql ve php dosyasında herhangi bi ayar yapmadım değiştirmem gereken bişey mevcut mu

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
313
Website
peje.net
Memleket
Antalya
1000140825.jpg

Ana dizinde bulunan config.php dosyasındaki bu alana sql bilgilerini yazarak düzenle. Gece gece mobilden yardımcı olmaya çalıştım haberin olsun :)

beytullahcicek

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0
View attachment 135

Ana dizinde bulunan config.php dosyasındaki bu alana sql bilgilerini yazarak düzenle. Gece gece mobilden yardımcı olmaya çalıştım haberin olsun :)
sizler cansınız hocam teşekkür ederim fakat site kurdum sitede nereye basarsanız sizin forum gidiyor php sorun var sanırsam

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
313
Website
peje.net
Memleket
Antalya
sizler cansınız hocam teşekkür ederim fakat site kurdum sitede nereye basarsanız sizin forum gidiyor php sorun var sanırsam
Özelden site bilgilerini yaz müsait zamanda Kurulumu test edelim beraber.

ozbinarozan

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0

View attachment 56

Elinize sağlık deneyeceğim.

ozbinarozan

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0
dns hatası alıyorum config dosyasını düzenleyip sql i içe aktarmama rağmen.

The King

www.peje.net
Staff member
PEJE Founder
Konsey Üyesi
Reaction score
313
Website
peje.net
Memleket
Antalya
Destek Talebi Aç

Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü alıp destek talebi oluşturun ekip incelesin hızlı bir şekilde hocam.

kurtu

PEJE Vatandaş
PEJE ÜYE
Reaction score
0
teşekkürler.

PEJE Forum | Bilgilendirme
Paylaşılan dosyalar, Detaylı bir şekilde taranır. Zararlı yazılım tespit edilirse paylaşım yapılmaz. Kontrol edilen dosyalar Mega.nz üzerinden yüklenir ve paylaşılır. no copy/paste

Paylaşılan Gelişmiş E-Pin ve Hesap Satış Scripti İçeriği size ait ise lütfen [email protected] adresine mail gönderin veya yorum atın kaldıralım...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6