bugün çok ilginç bir konuyla karşınızdayım. Biliyorsunuz ki dünya her geçen gün daha da tuhaflaşıyor. Ama bu seferki olay, "Yok artık!" dedirten cinsten. 
Eylül Ecem Zal isimli bir kişi, kendisini peygamber ilan etmiş! Ama durun, daha bitmedi. Kendisinin Allah tarafından resul seçildiğini de iddia ediyor. Bunu söylerken acaba arkasında bir ışık falan mı gördü, yoksa gece uyurken bir rüya mı geldi bilinmez ama ciddiyeti karşısında nutkum tutuldu.
Bu arkadaşın söylediklerinden bazıları:
Kendisine bazı sorular yöneltmek istiyorum:
İlk kadın peygamberin Türk olması takdire şayan. Feministler bu kadına sahip çıkmalı

Eylül Ecem Zal isimli bir kişi, kendisini peygamber ilan etmiş! Ama durun, daha bitmedi. Kendisinin Allah tarafından resul seçildiğini de iddia ediyor. Bunu söylerken acaba arkasında bir ışık falan mı gördü, yoksa gece uyurken bir rüya mı geldi bilinmez ama ciddiyeti karşısında nutkum tutuldu.
Bu arkadaşın söylediklerinden bazıları:
- "Ben seçilmiş kişiyim."
- "Görevim insanlığı kurtarmak." (Oyunlardaki 'Chosen One' kafası yani...)
- "Bana inanmayanlar ileride pişman olacak." (He tamam, anladık senaryon büyük.
)
Kendisine bazı sorular yöneltmek istiyorum:
- Görev belgesi falan var mı? Kaşe, imza falan? Yoksa bu işler Whatsapp'tan mı dönüyor artık?
- İlk mucizesi ne? Suya dokununca çay mı oluyor, pilav mı?
- Peygamberlik başvurusu nereye yapılıyor? Kaç numaralı dilekçe dolduruyoruz?
İlk kadın peygamberin Türk olması takdire şayan. Feministler bu kadına sahip çıkmalı